15 de nov. 2009

EL SÀHARA

DIVENDRES DIA 5 DE NOVEMBRE VAREM FER UNA ACTIVITAT MOLT POLIDA. LA IDEA VA SORGIR DE LA MARE DE N'ONA (NA SÍLVIA), QUE ÉS MEMBRE DE L'ASSOCIACIÓ D'AMICS DEL POBLE SAHARAUÍ.AQUESTS DIES ÉS AL SÀHARA I VAREM PENSAR QUE, APROFITANT LA SEVA ESTADA ALLÀ, PODRÍEM FER UNA MICA DE FEINA.
AIXÍ, DURANT LA SETMANA PASSADA, A LA CLASSE, VAM ANAR FENT CONVERSES, ENS VAREM MIRAR EL MAPA... PER INTRODUIR UNA MICA EL TEMA. TAMBÉ VAREM PENSAR QUE PERQUÈ ELS FILLETS I FILLETES D'ALLÀ ENS PUGUIN CONÈIXER, ELS HI PODÍEM FER UN DIBUIS,UN AUTORETRAT, VA QUEDAR MOLT I MOLT POLIT.
A MÉS A MÉS, VAREM PENSAR QUE NOSALTRES TENIM TANTES JOGUINES, I ELS FILLETS I FILLETES SAHARAUÍS TAN POQUES, QUE ELS FARÍEM ARRIBAR ALGUN JOC DE LA CLASSE (UN PUZZLE).
DIVENDRES VA SER EL DIA ESPECIAL: VAN VENIR DOS JOVES SAHARAUÍS (NA NEYLA I EN SALEK), JUNTAMENT AMB NA SÍLIVIA, I ENS VAN EXPLICAR MOLTES COSES SOBRE EL SEU PAÍS. TAMBÉ ENS VAN MOSTRAR LA ROBA TRADICIONAL I VAN FER TE! NOLTROS NO EN VAREM PODER BEURE, NOMÉS LES MESTRES, PERÒ EL VAREM OLORAR, MMMMMM.........


DESPRÉS DE CONÈIXER MÉS COSES SOBRE EL SÀHARA, UN SENYOR, EN TXEQUI, VA EXPLICAR-NOS UN CONTE SAHARAUI. VA SER MOLT EMOCIONANT, ELL ANAVA VESTIT COM UN SAHARAUÍ I ENS VA TENIR A TOTS BOCABADATS TOT EL TEMPS. VA SER MOLT INTERESSANT I VAM XALAR MOLTÍSSIM. EL CONTE ES TITULA: LA GUINEU I EN SHERAT.


ELS FILLETS I FILLETES DE LA CLASSE DELS PONIS VAM XALAR MOLT I VOLEM DONAR-VOS LES GRÀCIES: A NA SÍLIVA, NA NEYLA, EN SALEK I EN TXEQUI.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada