9 de gen. 2010

ELS REIS

QUAN HEM ARRIBAT A LA CLASSE, HEM QUEDAT BEN ESPANTATS ! ELS REIS S'HAVIEN ATURAT A L'ESCOLA I ENS HAVIEN DEIXAT MOLTS I MOLTS DE  REGALS! UN BON MUNT! BEN IL.USIONATS ENS HEM ASSEGUT PER LLEGIR LA CARTA QUE TAMBÉ ENS HAVIEN  DEIXAT:
ESTIMATS FILLETS I FILLETES DE LA CLASSE  DELS PONIS,

JA FA MOLTS DIES QUE EL PATGE D'EN BALTASAR ENS VA DUR LES VOSTRES CARTES. ENS VAN AGRADAR MOLT! EM POGUT VEURE QUE JA SABEU ESCRIURE MOLT BÉ, ENS VA FER MOLTA IL·LUSIÓ QUE LES CARTES ESTIGUESSIN ESCRITES PER VOLTROS, I QUE HO FESSIU TOT SOLS!

VEUREU QUE HEM DUIT MOLTES COSES, PERQUÈ A LA CLASSE US PORTAU MOLT BÉ I FEIS MOLTA FEINA, I AÇÒ ÉS MOLT IMPORTANT.

VAM LLEGIR A ALGUNA CARTA QUE TAMBÉ HAVÍEU DEMANAT REGALETS PER ELS FILLETS I FILLETES DEL SÀHARA. NOLTROS JA HAVÍEM PENSAT AMB ELLS I, AQUESTA NIT, QUAN HEM PASSAT PER ALLÀ, ELS HEM DEIXAT ALGUNES COSES QUE ELS FEIEN MOLTA FALTA. NO TENEN TANTA SORT COM VOLTROS DE TENIR TOT EL QUE TENIU, I PER AÇÒ, US DEMANAM QUE CUIDEU MOLT BÉ AQUESTES JOGUINES QUE US DEIXAM.

ESPERAM QUE SEGUIU TANT FEINERS I POLITS COM FINS ARA.

UNA BESADA MOLT GROSSA DE PART NOSTRA.

MELCIOR, GASPAR I BALTASAR.


LLAVORS ENS HEM POSAT A OBRIR ELS PAQUETS ! HA ANAT GROS.. UNA GRANJA, PONIS  I CAVALLETS  DE PLAYMOBIL, RETOLADORS, GOMES, LLAPIS... AH! I TAMBÉ UN PUZZLE. ESTEIM MOLT CONTENTS I CONTENTES, I VOLEM DONAR MOLTES GRÀCIES ALS TRES REIS MAGS D'ORIENT!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada